Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Zo reis je voor noppes de wereld rond
13 FEB 2018 • Door Lika Verploegen • Meer blogs over Film Festival Theater Expo

Zo reis je voor noppes de wereld rond

Bijna iedereen heeft de zomervakantie al stampvol geboekt, maar jij hebt wederom geen cent te besteden. Wees niet getreurd: CJP helpt jou.

Met een CJP-pas zijn er namelijk genoeg expo’s, voorstellingen en films te bezoeken die jou ook het idee geven dat je even weg bent. Hieronder geven we je een paar hotte CJP-bestemmingen die een stuk minder duur zijn dan een een week Bonaire.

1.       Antarctica

Wat? Samen met Vis-à-Vis Adventures en Theatergroep de Jongens kun jij op reis naar Antarctica. Inclusief exquise arctic diner van food artist Kiers & Kummel.
Waarom? Bij vakantie hoef je niet altijd aan zon te denken. Sneeuw en ijs is ook vermakelijk. Bovendien ontkomt Antarctica ook niet aan de opwarming van de aarde, dus daar is het tegenwoordig qua temperatuur best uit te houden.
Wat moet dat kosten? CJP’ers betalen slechts € 47,50 voor dit retourtje Zuidpool.
Wanneer? T/m 24 maart.

2.       Op Safari in de Nederland

Wat? In Wild volg je samen met André van Duin een jaar lang de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Met beelden die je normaal niet te zien krijgt, want regisseur Luc Enting kreeg toestemming om te filmen in gebieden die eigenlijk niet toegankelijk zijn.
Waarom? Prachtige natuur is niet altijd ver van huis: het Nederlandse bos is ook machtig mooi, evenals de bewoners. Een tijger of olifant zul je er niet vinden, maar wel genoeg andere, minder gevaarlijke dieren.
Wat moet dat kosten? De spreekwoordelijke poep en een scheet, want CJP geeft € 2,- korting bij alle Pathé bioscopen.
Wanneer? Zolang de film in de bios draait.

3.       Wereldreis naar white spots

Wat? Tijdens de expo Unwired nemen de foto’s van Jacqueline Hassink je mee naar de zogenaamde white spots: plekken waar men geen bereik heeft. Denk bijvoorbeeld aan de afgelegen oerbossen op het Japanse eiland Yakushima, de eilandengroep Svalbard in de Noordelijke IJszee en de hooglanden van IJsland.
Waarom? Omdat het fijn is eens niet aan je mobiel gekluisterd te zijn.
Wat moet dat kosten? Voor CJP’ers slechts zes hele euro’s.
Wanneer? T/m 6 mei.

4.       Spanje

Wat? De voorstelling Vamos! in het DeLaMar theater volgt een groep vriendinnen die vrij impulsief en plotseling naar Spanje emigreren. Iets wat wij allemaal wel willen, maar waar we de ballen niet voor hebben. Met deze voorstelling lijkt het even alsof jij ook naar het zonnige zuiden bent vertrokken.
Waarom? Zon, zee, strand, sangria.
Wat moet dat kosten? Een last minute-ticket naar Spanje koop je met 50% CJP-korting.
Wanneer? De voorstelling loopt nog maar t/m 18 februari, dus wacht niet te lang.

5.       Afrika

Wat? Een retourtje nostalgie: Disney’s The Lion King. Deze tijdloze musical brengt je in no time van de Scheveningse kust naar het prachtige Afrika.
Waarom? We moeten alle kansen grijpen om even uit deze rotwinter te ontsnappen. Een beetje zon zou ons goed doen.
Wat moet dat kosten? Ook voor deze reis geldt 50% lastminute-korting.
Wanneer? T/m 28 februari.

6.       Ook Spanje (Barcelona)

Wat? Het Lowlands van Spanje: Primavera Sound. Oké, hier ga je stiekem wel echt op reis, maar we vonden het ongeoorloofd om je deze superdeal te onthouden.
Waarom? Even een kleine greep uit de line-up: Arctic Monkeys, A$AP Rocky, Migos, Björk en Lorde. Daarmee hebben we genoeg gezegd, toch?
Wat moet dat kosten? Dankzij het EYCA-logo op je CJP-pas kost dit festival voor jou maar € 185,-. Geen geld!
Wanneer? 31 mei t/m 2 juni.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.