Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Kickstart 2018 met CJP!
02 JAN 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Kickstart 2018 met CJP!

Gelukkig nieuwjaar y’all! Trap jij 2018 af met een lading culturele voornemens? Met een CJP-pas komen je wildste dromen uit!

Misschien wil je dit jaar vaker naar het museum, meer films in de bioscoop zien of minstens één keer per week bij een concert staan. Wat is een goede stok achter de deur? En wat is een voordelige optie? Wij weten het wel: een CJP-pas natuurlijk! En wel hierom:

1. Het is hartstikke goedkoop

Een CJP-pas kost maar € 17,50. Per jaar! Geef een rondje aan je zeven vrienden en je bent het ook kwijt. Deel het door twaalf en kom erachter dat dat dus maar € 1,46 per maand is. Spotgoedkoop, helemaal vergeleken met al die andere culturele kortingspassen. Misschien zijn onze kortingen niet altijd reusachtig, maar voor zo’n lage pasprijs hoef je het niet te laten (en bespaar je stiekem superveel euro’s).

2. Je krijgt korting op alles wat los en vast zit

Geen genregrenzen bij CJP: je krijgt korting op een gigantisch cultureel aanbod. Zie Disneys The Lion King bijvoorbeeld met 30% voordeel, krijg € 3,- korting op filmtickets voor het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en loop altijd voor de helft van de prijs binnen bij het Rijks- of Stedelijk Museum. Blijf niet in je bubbel hangen, maar verbreed je culturele horizon tot de max in 2018. Dat doen wij namelijk ook: je krijgt ook korting op producten van Apple, Microsoft, AktieSport, Hunkemöller en meer. 

CJP'ers krijgen altijd 50% korting bij het Stedelijk Museum.

3. We stoppen niet bij Amsterdam

Ons kantoor zit dan wel in de hoofdstad, maar we durven best buiten de ring te kijken. Wapper in Friesland of Noord-Brabant met je CJP-pas en de deur zwaait open. Je krijgt onder andere korting op het Noordbrabants Museum, poppodium Neushoorn of het Film by the Sea festival in Vlissingen en Terneuzen. 

In het Groninger Museum zijn CJP'ers ook van harte welkom!

4. Wij moedigen je aan

Zie ons als een stel culturele cheerleaders: wij schreeuwen je naar de overwinning. Op onze website steken we iedere dag de loftrompet over de toffe en inspirerende artiesten, kunstenaars, exposities en voorstellingen. Afgelopen jaar spraken we met Tim Hofman over zijn dichtbundel, interviewden we Bokoesam over zijn nieuwe album en leerde je in een gesprek met Rundfunk alles over hun absurde humor. Bovendien zagen we in het Noordbrabants Museum rode spinnenwebben van Chiharu Shiota, maakten we écht kennis met Anton Heyboer in het Gemeentemuseum Den Haag en namen we een kijkje achter de schermen bij DisneysThe Lion King. Dus heb je even geen inspiratie of motivatie om wat cultureels te ondernemen: check CJP.nl en je wordt overspoeld met goede ideeën en prikkelende verhalen.

We drinken bijvoorbeeld geregeld koffie met Tim Hofman.

5. Je krijgt twee keer per jaar het C. Magazine cadeau

Het is bizar wat je allemaal krijgt voor € 17,50: bij CJP’ers valt ook nog eens twee keer per jaar het C. Magazine op de mat. Een prachtig magazine bomvol topkortingen, interviews met gevestigde namen & jong talent en schitterende illustraties en foto’s. We gaan op zoek naar the next best thing in C. Ontdekt, beantwoorden een prangende vraag in C. Onderzoekt en schotelen je de beste kortingen van het aankomende seizoen voor.

Wat een beauty is het ook.

6. We organiseren exclusieve events

Ja, dat doen we óók nog! Onder de vlag van DECODED serveren we je een exclusief programma. Neem het IFFR: eind deze maand nemen we de Rotterdamse Schouwburg een hele dag over en laten we je de beste films van het festival zien. Verwacht ook Q&A’s met acteurs & regisseurs en een borrel na afloop. Een ander tof DECODED-event: op dinsdag 6 februari krijg je het tweede kaartje gratis bij Carré, Delamar, Toneelschuur Haarlem en nog veel meer theaters. Nog exclusiever wordt het als je na sluitingstijd naar binnen mag. Een select CJP-gezelschap skipte vorig jaar de rij bij het Anne Frank Huis en mocht ’s avonds langskomen. Dit soort toffe dingen fiksen wij allemaal voor jou, CJP’er!

Kom eens langs bij een DECODED-event!

Nóg niet overtuigd? Je krijgt altijd wel iets cadeau als je een CJP-pas koopt en nu is dat een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Kun je mooi je culturele voornemens iedere dag met je meedragen. Koop de pas hier en kickstart een cultureel 2018!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.