Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Een emoji zegt meer dan duizend woorden
17 OKT 2017 • Door Zoë Heijke • Beeld: Happy Death Day • Meer blogs over Film

Een emoji zegt meer dan duizend woorden

Wil je keihard lachen? Vol bewondering naar het scherm staren? Of liever onbedaarlijk huilen? Wij kiezen een film bij jouw favoriete emoji.

Bij aankoop van een tweejarige CJP-pas krijg je nu twee Pathé Midweek Tickets cadeau. Een mooie aanleiding om de bioscoop in te duiken, maar naar welke film? Wij begrijpen dat je een beetje overweldigd raakt door het uitgebreide programma, daarom maakt CJP de keuze wat makkelijker: jij kiest een emoji en wij selecteren de film. 

:shocked: Met deze emoticon kun je eigenlijk maar uit één film kiezen: Happy Death Day. Hoofdrolspeelster Jessica Rothe (bekend van La La Land) speelt de jonge studente Tree en trekt letterlijk elke tien minuten een geschokt gezicht. Best logisch, als je iedere dag opnieuw wordt vermoord. 

:hearteyes: Je hoeft niet per se smoorverliefd te zijn om de heart eyes emoji te gebruiken. Deze gezichtsuitdrukking is namelijk ook geschikt voor Victoria en Abdul. De film vertelt het waargebeurde verhaal over de liefdevolle vriendschap tussen koningin Victoria en haar bediende Abdul. Wij verzekeren je: na deze film wil je alleen nog maar heart eyes naar je beste vriend(in) sturen.

:sunglasses: Het is misschien niet zo handig om met een zonnebril in de bioscoop te zitten, dus bewaar 'm voor als je na het zien van Blade Runner 49 heldhaftig de zaal uitwandelt. Politieagent K (Ryan Gosling) ontdekt een geheim dat flink wat chaos kan veroorzaken: hij vindt de voormalige bladerunner Rick Dexkard (Harrison Ford) die al zeker dertig jaar wordt vermist. Cliffhanger...

:laughingoutloud: Hier tippen wij The Hitman's Bodyguard. Bereid je voor op een flinke dosis droogkomische opmerkingen van Ryan Reynolds. 's Werelds beste bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) krijgt een nieuwe klant: huurmoorderaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Een samenwerking waar je van gaat schaterlachen.

 

:cry: Zin om onbedaarlijk te huilen? Dan is Stronger een goede keuze. De film is gebaseerd op de memoires van Jeff Bauman (gespeeld door Jake Gyllenhaal), de man die bij de aanslag bij de marathon in Boston in 2013 beide benen verloor. Verwacht geen zoetsappigheid, maar een indrukwekkend, waargebeurd verhaal.

Het enige wat je nog hoeft te doen is een tweejarige CJP-pas kopen, dan krijg twee gratis Pathé-tickets cadeau. Ben je al in het bezit van een CJP-pas? Dan krijg je sowieso een dikke vette korting op je bioscoopticket bij Pathé. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.