Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
C. Magazine 8 is er!
15 SEP 2017 • Door Redactie CJP • Beeld: Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

C. Magazine 8 is er!

Pak die champagneglazen er maar bij: we hebben een splinternieuw C. Magazine voor je! Met de coverhelden van Rundfunk, interviews met o.a. Sue the Night en Anne van der Burg en heel veel toffe cultuurtips. 

Voor het coververhaal strikten we de jongens van Rundfunk. Dit theaterseizoen zijn ze niet van het podium te slaan met hun voorstelling Wachstumsschmerzen. Henk van Straten dronk koffie met Yannick Van de Velde en Tom van Kalmthout en sprak met hen over hun chemie, de toneelschool en 'domme dingetjes'. 

Verder tipt Sue the Night ons haar favoriete muziek en schreef winnares van de CJP Schrijfwedstrijd Emma Stomp een prachtig kort verhaal. We kregen exclusief toegang tot de verbouwing in Felix Meritis en zetten voor C. Ontdekt de sterren van morgen in de spotlights.

Klaas Knooihuizen beantwoordde voor ons de prangende vraag 'Wat is de sound van de jaren tien?' Natuurlijk vind je in dit magazine zoals altijd schitterende illustraties én een hele sloot aan toffe cultuurtips voor het aankomende seizoen. Of je nou naar IDFA gaat of Crossing Border: met CJP zie je meer en betaal je minder!

Hondstrouwe CJP'ers krijgen dit fantastische magazine natuurlijk gewoon in de bus. Heb jij wel een CJP-pas, maar geen magazine? Pas dan je instellingen aan in je CJP-account en krijg het volgende blad wél in de bus. Lees je het magazine liever digitaal? Dat kan hier! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.