Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De beste kortingen in NL
03 AUG 2017 • Door Iris ten Have • Beeld: Moco Museum • Meer blogs over Film Festival Theater Expo Muziek

De beste kortingen in NL

Hier moet je heen!

Na het bespeuren van onze database, lokaliseerden we de CJP-kortingen die jullie het meest de moeite waard vinden en dus de popualirste zijn. Dit is waar iedereen naartoe reist voor hun dagelijkse dosis cultuur en inspiratie vindt. Laat je computer eens voor wat het is en stap de deur uit, want met je CJP-pas liggen de grappigste theatervoorstellingen, de mooiste muziek en de nieuwste films zo aan je voeten.   

American Book Center

Al lukt het ons nooit om alle geweldige boeken in de wereld lezen, kunnen we wel proberen, om in de beperkte tijd die we hebben, de allerleukste, spannendste en meest vermakelijke boeken te lezen. Met de Engelstalige boeken van het American Book Center sla je twee vliegen in één klap: je ontdekt een nieuw verhaal én verbetert je Engels.
Amsterdam & Den Haag // 10% korting met CJP // Meer info

Moco Museum

Dit is zeg maar de Metropolitan Museum of Art van Amsterdam, maar dan veel kleiner. Het museum toont exclusieve hedendaagse kunst en ook alleen de pareltjes. Amsterdammers kunnen er door alle reclameposters niet aan onderuit: in het museum staat nu het werk van Dalí en Banksy.
Amsterdam // € 3,- korting met CJP // Meer info

Melkweg

In het hart van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein, vindt je de Melkweg. Een avond in dit poppodium maakt je net zo euforisch als een echte ruimtereis, maar fun fact: vroeger was De Melkweg een melkfabriek. Zodoende de naam. In de jaren zeventig en tachtig ontmoetten hippies elkaar hier. De hippie mentaliteit heerst er in zekere zin nog steeds: alle genres, van reggae tot rock en van indie tot jazz, zijn in De Melkweg welkom.
Amsterdam // 50% CJP-korting op lidmaatschap, € 2,50 CJP-korting op geselecteerde concerten // Meer info

Toneelschuur

Voor een gezellige avond in Haarlem zit je in de Toneelschuur goed! In dit architectonische wonderstuk bekijk je de mooiste films en theaterstukken van het moment. Onder andere Hannah Bervoets en Conny Janssen staan momenteel op het programma. Ga naar Backstage op hun website om keuzestress te vermijden en niks leuks te missen.
Haarlem // € 10,- CJP-korting // Meer info

Dat de gevel van de Toneelschuur er zo kunstzinnig uitziet geeft ons al een goed voorgevoel.

De Parade

De rondreizende theaterfamilie van Nederland is een zeer populaire attractie in de zomer. Wil je zweven in de molen, aan je liefde voor crêpes voldoen en je laten vermaken door cabaretiers en theatergroepen? Het kan allemaal tijdens De Parade. Met ons CJP Exclusief pakket maak je het nog gezelliger en bekijk je twee voorstellingen in een dag met een gratis drankje.
Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam // € 4,- CJP-korting // Meer info

Disney’s The Lion King

Aaaahsiepenjaaaasjabadiesjabada. Krijg jij ook al kippenvel bij de eerste klanken van het lied van De Leeuwenkoning? Simba is onze favoriete Disneypersonage en komt opnieuw tot leven in de musical Disney’s The Lion King. Naidji Severina, Gaia Aikman en David Goncalves schitteren in de show als sterke leeuwen met prachtige stemmen.
AFAS Circustheater, Scheveningen // 30 % korting met CJP, vooraf boekbaar // Meer info

De spanning tussen Scar en Mufasa, de bad boy en de charmante goedzak. 

Carré

Geef een plek een Franse naam en het verandert in een chique, charmante locatie: DeLaMar, Grand Theatre, Carré… Hier speelt de top-notch van de theater- en danswereld. Niet alleen mannen in smokings en vrouwen met bontjassen krijgen toegang tot dit majestueuze gebouw met zachte stoelen. Als je er als CJP’er snel genoeg bij bent, geniet je nu van korting op Het Zwanenmeer, The Curious Incident of the Dog in the Nighttime, Vaudeville en veel andere mooie voorstellingen naar keuze.
Amsterdam // 40% korting met CJP // Meer info

Pathé

Zie, wat zeiden we daarnet nou?! Weer een Franse naam. Alleen een bioscoop vernoemd naar iets wat je op brood smeert, klinkt niet per se chique. Super handig, overal in Nederland te vinden, bekijk je bij Pathé de leukste en bekendste films van het moment.
€ 2,- CJP-korting // Meer info

Rijksmuseum

Als je hier als Nederlander nog geen stap binnen hebt gezet, ben je dan wel een echte Nederlander? Het eerste uitje van Obama in Amsterdam was het Rijksmuseum, dan weet je ook even wat voor een big deal dit museum is. Vermeer ’s melkmeisje, Karel Appel en De Nachtwacht wachten hier om bewonderd te worden, net als het werk van alle andere grote Nederlandse kunstenaars.
Amsterdam // 50 % korting met CJP // Meer info

Stedelijk Museum Amsterdam

Vlakbij het klassiek Nederlandse gebouw van het Rijksmuseum staat de badkuip: het Stedelijk. Beiden blinken op het Museumplein. De één het totaal tegenovergestelde van de ander, als twee mensen in de klas die niets met elkaar gemeen hebben maar toch allebei cool zijn. In het Stedelijk vindt je veelal moderne kunst, van schilder Mondriaan en fotografe Rineke Dijkstra tot de impressionist Matisse.
Amsterdam // 50% korting met CJP // Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.