Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
6 redenen om niet naakt te slapen
09 FEB 2017 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Shoppen

6 redenen om niet naakt te slapen

In je blootje onder de wol kruipen zorgt volgens deskundigen voor een betere nachtrust, snellere vetverbranding en meer seks. Niks meer aan doen, zou je zeggen. Toch gooit CJP die verdomd leuke pyjama’s en sexy lingerie niet graag in de prullenbak.

Dat slapen in je niksie zijn we toch een beetje zat en als er dan ook nog eens een lekkere korting van Hunkemöller komt opduiken, zijn er redenen nodig om niét naakt ons bed in te kruipen.

1. Afkoelen

Volgens Dr. Chris Winter is het ideaal om in slaap te vallen in een ruimte tussen de 15 en 19 graden. Dit zorgt ervoor dat je in een diepe slaap belandt en uitgerust wakker wordt. Lekker hoor, zo’n frisse kamer, maar als je dan ook nog eens in je nakie in bed moet gaan liggen is dat echt te koud. Vooral die voeten voelen standaard als ijsklontjes. De oplossing: een warme onesie met fluffy sokken.

2. Pyjamas by day

Geen inspiratie voor een toffe outfit? Tegenwoordig is je pyjama ook hartstikke geschikt om overdag te dragen.

3. Logeerpartijtje

Na een etentje met veel alcoholische versnaperingen, beland je in het logeerbed van je schoonouders. Midden in de nacht word je wakker van een overvolle bierblaas en wandel je slaapdronken naar het toilet. Op de terugweg kom je je schoonmoeder tegen. Had je nu maar wel een pyjama aangedaan.

4. Pyjama party

Wat is een pyjama party zonder pyjama?

5. Flikflooien

Bloot is sexy, maar het is veel spannender om iets aan de verbeelding over te laten. Mooie lingerie of een spannende kimono is een goed begin voor een vurig avondje seks.

6. Slapen

We slapen gemiddeld 32 jaar. Dat is ruim 1/3 van ons leven, als we negentig jaar oud worden. Laten we die uren dan wel besteden in een gezellige pyjama, zachte onesie of sexy nachtjapon.

Hunkemöller heeft veel van dat moois, mét uiteraard, een lekkere korting. Wapper met je CJP-pas en krijg vanaf 11 februari 10% op de gehele collectie: van sexy lingerie tot die warme fluffy sokken. De korting geldt alleen in de winkel, niet online.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.