Thursday Night Live! € 3,75
Museum

Thursday Night Live!

Thursday Night Live! € 3,75

Vaste prik op je donderdagavond

Is verdriet een bug of een kenmerk van het internet van vandaag? Hoe staat het eigenlijk met de gender-rollen en feministische posities in populaire muziekvide\'s?  In het donderdagavondprogramma Thursday Night Live! van Het Nieuwe Instituut worden creatieve vraagstukken, vernieuwend onderzoek en kritische reflectie gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland. Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Naast een gevarieerd programma kun je ook wisselende pop-in expo's, diverse partnerprogramma's bezoeken of deelnemen aan een van de experimentele workshops.

Met op 28 februari: Lernert & Sander. Peppi & Kokkie. Rembo & Rembo. Duo's zijn er in alle soorten en maten. Bundel je krachten en je telt voor twee. Wat zijn de voor- en nadelen van een duo-schap in design? Is ontwerpen beter met zijn tweeën dan alleen? Hoe zijn de rollen verdeeld? Maakt 1 + 1 daadwerkelijk 3? Wie heeft het laatste woord: Kanis of Gunnink? In deze avond duik je in de wereld van het duo-schap.

Met CJP krijg je € 3,75 korting op deze donderdagavond in Het Nieuwe Instituut. Dat betekent dat je nog maar € 3,25 betaalt!