Scènes € 17,45 korting
Lezen

Scènes

Scènes € 17,45 korting

Scènes houdt je podiumkennis fris

Als CJP’er krijg je € 17,45 korting op een jaarabonnement. Je betaalt dan € 12,50 in plaats van € 29,95. Zes keer per jaar ploft Scènes dan op je deurmat. 

Naar het theater gaan is als lasagne eten: laagje na laagje komt er iets lekkers tevoorschijn. Het verhaal wordt steeds smeuïger, de karakters krijgen meer body en het is een voldaan gevoel als je alles achter de kiezen hebt. Helemaal als het stuk gepaard gaat met veel dans en muziek; een musical. Of als de cabaretier van die avond je een lachkick bezorgt, die je het hele jaar nog voelt. Die momenten waarop je gelukshormonen elkaar een high five geven, wil je het liefst zo vaak mogelijk meemaken. En oké, het is ook mooi om een paar keer per jaar serieuzere stukken op de bühne te zien. Zodat je weer als herboren huiswaarts kunt keren.

Om te weten waar je dit ultieme theatergevoel kunt oppikken, pak je Scènes erbij. Dit magazine vertelt je welke premières je niet mag missen in de Nederlandse schouwburgen en theaters. Je leest hierin ook interviews met oude rotten in het vak en vers talent. De columns van Gijs Scholten van Aschat, Katinka Polderman en Maria Goos bieden je bovendien een kijkje achter de schermen.