Rijksmuseum 50% korting
Museum

Rijksmuseum

Rijksmuseum 50% korting

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Scoor tickets voor het Rijksmuseum met CJP-korting
Soms schieten wij van CJP een beetje vol tijdens het schrijven van kortingsitems. Dit omdat we soms gewoonweg niet kunnen geloven dat sommige locaties zoveel korting geven. Dat laatste was het geval bij het Rijksmuseum, je weet wel, het allergrootste en belangrijkste museum van Nederland in Amsterdam.

De collectie van het Rijksmuseum
In dit tachtig zalen tellende museum is de concentratie meesterwerken bijzonder hoog. Zo vind je in hun collectie natuurlijk De Nachtwacht van ons aller Rembrandt van Rijn, Het Melkmeisje van Vermeer en Kindermoord in Bethlehem van Cornelis van Haarlem. Daarnaast kun je eindeloos dwalen tussen beeldhouwwerken, meubels, edelmetaal, Aziatische kunst en diverse voorwerpen uit de Nederlandse geschiedenis.

Met CJP krijg je altijd 50% korting bij het Rijksmuseum. Het is vanwege corona verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Rijksmuseum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien. 

Scoor korting