Madurodam 25% korting
Museum

Madurodam

Madurodam 25% korting

Vier de lente in klein Nederland

CJP-korting: 25%
Je betaalt nu nog: € 16,50 p.p. 
Geldig voor max. 5 personen per CJP

Let op: het is verplicht om een datum & tijdslot te reserveren. Klik op de blauwe knop en kies voor optie 3: Ik heb al een entreebewijs, kortingspas of bon. Je betaalt pas aan de kassa de CJP-prijs. Neem je tijdslotticket én CJP mee naar de kassa van Maduradam. 

Nederland mag dan wel klein zijn, maar niet klein genoeg om in één keer door te reizen. Je kunt ook gewoon naar Den Haag en een kaartje kopen voor Madurodam, waar je de belangrijkste monumenten van Nederland kan zien. Als kind ben je er vast wel eens geweest, maar heb je ooit eens overwogen om je date er mee naartoe te nemen?

Begin je bezoekje bij het Rijksmuseum waar je een mini-Nachtwacht kunt bewonderen. Vervolg je wandeling langs tulpenvelden en probeer een bosje bloemen voor je date te scoren bij de veiling. Mix je eigen dancetrack voor de inwoners van Madurodam en doe je gezelschap versteld staan van je muzikale kunsten. Tenslotte, eindig je dag met het maken van een mini-versie van jezelf. Dát is nog eens een date om nooit te vergeten.

Scoor deze deal