Madurodam 20% korting
Gaan!

Madurodam

Madurodam 20% korting

De kleine grote wereld

Nederland mag dan wel klein zijn, maar niet klein genoeg om in één keer door te reizen. Je kunt ook gewoon naar Den Haag en een kaartje kopen voor Madurodam, waar je de belangrijkste monumenten van Nederland kan zien. Als kind ben je er vast wel eens geweest, maar heb je ooit eens overwogen om je date er mee naartoe te nemen? Begin je bezoekje bij het Rijksmuseum waar je een mini-Nachtwacht kunt bewonderen. Vervolg je wandeling langs tulpenvelden en probeer een bosje bloemen voor je date te scoren bij de veiling. Mix je eigen dancetrack voor de inwoners van Madurodam en doe je gezelschap versteld staan van je muzikale kunsten. Tenslotte, eindig je dag met het maken van een mini-versie van jezelf. Dát is nog eens een date om nooit te vergeten.

Met CJP krijg je 25% korting op een ticket (geldig voor maximaal vijf personen per CJP). Dat betekent dat je nog maar € 16,10 voor de entree hoeft te betalen. 

Let op: het is verplicht om een datum & tijdslot naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de knop. Je ontvangt van je reservering een bevestiging: het tijdslotticket. Op de gekozen datum en tijdstip ga je naar Madurodam en neem je het tijdslotticket mee én laat je CJP zien. Je reserveert dus online een ticket en betaalt pas aan de kassa de CJP-prijs.

Scoor korting