Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
MAMMA MIA! - Loterij
Winnen

MAMMA MIA! - Loterij

MAMMA MIA! - Loterij
Je laatste kans om te gaan

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met megahits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma mia! De swingende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht gaat bijna stoppen, maar jij kunt er nog heen met CJP. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader?

MAMMA MIA! stopt 29 december, maar je kunt nog gaan met CJP. Je maakt met onze loterij kans om voor maar € 22,50- naar MAMMA MIA! te gaan. Dat betekent dat je meer dan 50% korting op je ticket krijgt. Schrijf je vóór zondag 10 november 23.59 uur in via de blauwe button, je doet dan automatisch mee.

Wie weet scoor jij voordelige kaarten voor een voorstelling in de periode 13 t/m 22 november (maximaal twee tickets per CJP-pas).

Maandag 11 november krijg je via een mail te horen of je wel of niet hebt gewonnen. Niet gewonnen? Niet getreurd. We hebben voor verliezers ook een toffe deal geregeld. 

Koop je pas

FAQ:

Nee, zo lang je een geldige CJP hebt, kun je gratis meedoen. Je bent ook niet verplicht om de tickets vervolgens te kopen (wat we natuurlijk wel aanraden want hallo: 50% korting). 

Nee, je doet hierna niet automatisch mee aan nog honderd loterijen en bent nergens toe verplicht.

Meer winnen

Moco Museum-hoodie
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.