Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Gratis naar de Nacht van de Poëzie
Winnen

Gratis naar de Nacht van de Poëzie

Gratis naar de Nacht van de Poëzie
3x2 kaarten voor de Nacht van de Poëzie

Shakespeare schreef ooit: ‘Oh nacht. Oh eindeloze nacht. Wat kruipt de tijd. Waar blijft de dag?’. Het moge duidelijk zijn dat hij nog nooit de Nacht van de Poëzie heeft bezocht, want wie de zalen van TivoliVredenburg betreedt op zaterdag 28 september wil ongetwijfeld dat de dageraad voor eeuwig uitblijft. Op het grootste poëziefeest van het jaar zie je tot in de vroege uurtjes een stoet aan dichters aan je voorbij trekken. Dit jaar staan o.a. Ellen Deckwitz, Babs Gons, Maud Vanhauwaert en Lévi Weemoedt op de line-up. Daarnaast staan er - net als ieder jaar - weer allerlei verrassende muzikale acts op het programma.

Op 28 september hoor je de mooiste, grappigste en schrijnendste gedichten tijdens De Nacht van de Poëzie in TivoliVredenburg in Utrecht. Wil jij twee kaarten winnen voor het grootste poëziefeest van het jaar? Klik op de blauwe knop, log in en dan doe je automatisch mee.

Koop je pas

Meer winnen

Tante Joke Karaoke Band
Verliefd op Ibiza
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.