Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Adventure seats bij de opera
Winnen

Adventure seats bij de opera

Adventure seats bij de opera
1x2 adventure seats bij opera Die Walküre

Ben je avontuurlijk ingesteld, heb je geen last van hoogtevrees en heb je zin om een opera op een ongewone manier te beleven? Dan zijn de adventure seats bij opera Die Walküre iets voor jou. Je zit op een plaats die zweeft boven het podium. Bungeejumpen en zwemmen met haaien zijn er niets bij.

Die Walküre is een opera van Wagner. Wagner wordt ook wel de grondlegger van de filmmuziek genoemd, omdat hij zo goed met muziek een verhaal weet over te brengen. Tolkien, de schrijver van The Lord of the Rings, liet zich door Wagners muziek inspireren. Het verhaal van deze opera gaat over macht en gedoemde liefde. Je kunt dus lekker veel drama verwachten.

Wil jij de opera Die Walküre van de Nationale Opera meemaken vanuit de beruchte adventure seats? Wij geven 1x2 kaarten weg voor de voorstelling in Amsterdam op 20 november 2019. Klik op de blauwe knop om mee te doen. Je wordt dan teruggeleid naar deze pagina en doet mee.

Koop je pas

Meer winnen

Moco Museum-hoodie
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.