Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Open Boat goes Golden Age door de Amsterdamse grachten
Winnen

Open Boat goes Golden Age door de Amsterdamse grachten

Open Boat goes Golden Age door de Amsterdamse grachten
3x2 tickets voor Stromma's rondvaart

Denk je weleens aan hoe het zou zijn om in een andere tijd te leven? Rondlopen op het terrein van Woodstock in The Summer Of Love, op je brommer sjezen met de andere nozems of je laten rondrijden met paard en wagen? Proeven van het leven in de Gouden Eeuw doe je in ieder geval in de sloepen van Stromma. Vaar door de Amsterdamse grachten en bekijk de stad eens in een vierhonderd jaar oud jasje. De Gouden Eeuw was de tijd waarin Rembrandt leefde en in 2019 is het Rembrandtjaar. Stromma’s kunsthistoricus heeft speciaal voor dit themajaar een route samengesteld waar jij meer te weten komt over Rembrandt en de 17e eeuw. In een – jawel – elektrische, duurzame sloep vaar je door de bekende grachten en ook door de minder bekende smalle grachtjes.

Ben je nou gek op varen, kunst, geschiedenis en Amsterdam? Klik dan op de blauwe knop hieronder en maak kans op 3x2 rondvaarttickets die je kan gebruiken in april, mei of juni.

Koop je pas

Meer winnen

Een zomer door Europa
Aangeschoten Wild Festival 2019
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.