Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Ga naar een expositie vol misdaad en criminaliteit
Winnen

Ga naar een expositie vol misdaad en criminaliteit

Ga naar een expositie vol misdaad en criminaliteit
Win 5x2 tickets voor MOST WANTED in Museum Volkenkunde

Al zolang de mens bestaat, is er criminaliteit. Het overtreden van de wet is van alle tijden en culturen. Maar vaak spelen criminelen ook andere rollen in de samenleving. Sommige gangs en bad guys zijn enorm populair en worden soms zelfs vereerd. Ze zijn de inspiratiebron voor boeken en voor de entertainmentindustrie zoals films, games en muziek. Wat is nou eigenlijk hun aantrekkingskracht? En hoe hebben ze hun plek veroverd in de populaire cultuur? In de kleine expo MOST WANTED bij Museum Volkenkunde in Leiden ontdek je welke misdadigers ook een heldenstatus genieten. Aan de hand van bijzondere voorwerpen, kledingstukken, verhalen en virtual reality leer je wat criminaliteit betekent in onze wereld.

Wil jij ook op boevenpad bij MOST WANTED in Museum Volkenkunde? Wij geven 5x2 tickets weg voor deze expositie. Klik dus snel op de blauwe knop hieronder en maak kans!

Log in en doe mee Koop je pas

Meer winnen

Een zomer door Europa
Uit je dak gaan op Jera On Air
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.