Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
All Stars de musical
Winnen

All Stars de musical

All Stars de musical
50% korting of 12x2 gratis kaarten

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

‘Zaterdag was de mooiste dag van de week / En je wist, als je naar je vriendjes keek / Hier gaan we heel wat beleven.’ Nee, dit gaat niet over een avondje zuipen of een gekke orgie. Dit is de song van het bekendste voetbalteam van Nederland: de Swift Boys. Ze waren al een hit op tv en het witte doek, dus nu is het tijd om het theater te veroveren. Verwacht een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en natuurlijk voetbal. Met de oude garde en nieuwe koppen, waaronder Jim Bakkum, Levi van Kempen, Jasper Demollin, Lucas Hamming en Kees Boot.

Deze week krijg je met CJP Weekly 50% korting op kaarten voor All Stars de musical. Daarnaast geven we nog 12x2 kaarten weg voor verschillende theaters in Nederland. Schrijf je vóór woensdag 5 december in voor de korting én kans op gratis kaarten via de blauwe knop hieronder.

Koop je pas

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Meer winnen

Swingen met Ronnie Flex & Deuxperience
Pinkpop
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.