Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Feesten met een kunstige bende
Winnen

Feesten met een kunstige bende

Feesten met een kunstige bende
5x2 tickets voor finale Kunstbende Festival

Je hebt kunst, en je hebt een bende. Mik het bij elkaar en je hebt een tornado van aanstormend talent. Nog even en de parameters van Paulusma slaan op tilt van deze hitsige wervelstorm. Code rood. Is. Er. Niks. Bij.

Wij voorspellen in ieder geval op 30 juni in de Westergasfabriek een lokale, maar heftige tsunami met vloedgolven die sky high gaan. Brute dansers, pompende DJ’s, kekke fashionpeepz, crazy filmbazen en taal-poëten die kunstiger zijn dan het kunstgebit van je oma… Allen met maar één scherp doel voor ogen: die felbegeerde Kunstbende Award binnenslepen. Verwacht dus een dikke fissa fissa met niet alleen stomende acts, maar ook Q&A’s en workshops met o.a. ‘Cinemates’ Kalvijn en Petrus, Lucas Hamming en Annegien Schilling.

Zie jij de onweersbui al hangen? Mooi! Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans op 5 x 2 kaarten voor de finale van het Kunstbende Festival op 30 juni a.s. in de Westergasfabriek. Blauwe knop gezien? Check. Klikken maar!

Koop je pas

Meer winnen

Gratis abonnement op de Boss-koptelefoon van Gerrard Street
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.