Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Scoor je complete festivaloutfit
Winnen

Scoor je complete festivaloutfit

Scoor je complete festivaloutfit
Win één van de 5 giftcards van Hunkemöller, t.w.v. € 25,-

Heb je een nieuwe bh nodig? Dan ren je naar de Hunkemöller. Wil je nieuwe sandalen? Dan ren je naar de Hunkemöller. Een kleurrijke bikini? Ook dan ren je naar Hunkemöller. Je kunt eigenlijk heel veel bij Hunkemöller scoren: van tunieken en sandalen tot bikini’s en badpakken. Handig voor het festivalseizoen. Bij Hunkemöller scoor je namelijk gemakkelijk een volledige festivaloutfit. Kun je je teenslippers matchen met je bikini, je string met je topje of je haarband met je bh: nog nooit was je outfit zo on fleek. Hol dus gauw naar de Hunkemöller óf ram op de blauwe button. Dan maak je namelijk kans op een giftcard t.w.v. € 25,-. We geven er vijf weg, want wij snappen ook wel dat je geld een beetje op is door al die festivaltickets.

Een on fleek festivaloutfit: dat wil iedereen. Daarom geven wij vijf giftcards van Hunkemöller t.w.v. € 25,- weg. Klik snel op de blauwe button en win!

Koop je pas

Meer winnen

ADE Beats
Ligconcert Einaudi in Het Scheepvaartmuseum
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.