Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Ontspoor in het buitenland
Winnen

Ontspoor in het buitenland

Ontspoor in het buitenland
Win 2x een Interrail Global Pass

Laat alles uit je handen vallen. Sprint naar je computer. Staar met open mond naar je scherm. Start met kwijlen want je kijkt naar de grootste CJP-winactie ooit! Wij van CJP zijn ook een beetje van slag. We geven namelijk iets enorms weg, iets wat iedereen wil. Iets van wel €1.700,-! Met deze prijs kun je duizenden kilometers afleggen en plekken bezoeken die je nog nooit hebt gezien. We geven namelijk - houd je vast - 2x een Interrail Global Pass weg! Misschien reis je straks als een koning door Europa met een vriend(in): in de eersteklas van Parijs naar Florence, Boedapest of Rome. En dan krijg je dankzij het EYCA-logo op je CJP-pas ook nog korting op super veel musea, hotels en hotspots in het buitenland.

Even voor de duidelijkheid: je hoeft dus maar één vinger uit te steken en 2x te klikken voor een onvergetelijke interrail zomer. Wat een kans. Klik met sneltreinvaart op de blauwe button hieronder en misschien ontspoor jij wel in het buitenland. 

Heb je geen CJP-pas, maar wil je wel kans maken op deze prijs? Bestel dan een pas voor maar € 17,50 per jaar! 

Koop je pas

Meer winnen

Samen naar Misfit 2
Gratis naar YALFU
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.