Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Jouw festivalzomer #1: WOO HAH!
Winnen

Jouw festivalzomer #1: WOO HAH!

Jouw festivalzomer #1: WOO HAH!
2x2 weekendtickets voor WOO HAH! inclusief camping

De tickets met CJP-korting voor het heetste hiphopfestival van Europa zijn stijf uitverkocht, maar wij hebben nog 2x2 kaarten die we weggeven! Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Als je wel meer wilt weten: hiphopfestival WOO HAH! gaat als een raket. In 2014 vierden ze één dagje feest in de Spoorzone van Tilburg, maar inmiddels zijn ze geüpgraded naar een driedaags festival in Hilvarenbeek. Dat succes valt eenvoudig te verklaren als je eens een dagje rondloopt op WOO HAH! Het barst er van de gepassioneerde hiphopfans die bij elk optreden kei- en keihard gaan en dan is de line-up ook nog eens superscherp. Dit jaar komen onder andere J. Cole, Cardi B, A$AP Rocky en Lil Pump de boel op stelten zetten. 

Wij kunnen het ook niet geloven, maar we hebben hier dus nog 2x2 weekendtickets inclusief camping liggen. Wil jij drie dagen lang hard gaan op WOO HAH!? Ram op die blauwe knop en doe mee aan de winactie!

De komende maanden geven we nog veel meer kaarten weg voor de meest uiteenlopende (zomer)festivals, zoals de Zwarte Cross, Sziget, North Sea Jazz en Oerol. Houd altijd een tabblad met CJP.nl open om niets te missen!

 

Koop je pas

Meer winnen

Xavier Rudd
Kaftival met SFB, Jett Rebel en Famke Louise
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.