Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Een Broadway-hit in Amsterdam
Winnen

Een Broadway-hit in Amsterdam

Een Broadway-hit in Amsterdam
3x2 kaarten voor The Color Purple

Als je dacht dat het afschaffen van de slavernij een verschil van dag en nacht betekende, dan heb je het mis. In het verhaal van The Color Purple moet de straatarme Celie nog altijd keihard vechten voor haar plekje in de maatschappij in het Amerika van begin 1900. Het boek van Alice Walker sloeg in 1982 in als een bom. Het jaar daarop werd Walker de eerste zwarte vrouw die de Pulitzer-prijs won en daarna volgde een filmbewerking met zwaargewichten als Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrol. Daar eindigt het succes van dit iconische verhaal niet: The Color Purple ging in 2005 in première op Broadway en sleepte het jaar daarop elf(!) Tony Awards-nominaties binnen. Logisch dat we heel blij zijn dat de musical ein-de-lijk te zien is in Nederland én we 3x2 kaarten mogen weggeven. 

Kans maken op kaarten voor deze emotionele rollercoaster van een musical? Wij geven 3x2 kaarten weg voor de voorstelling van maandag 16 april. Ram op die blauwe knop en doe mee!

Koop je pas

Meer winnen

Soenda Indoor Festival
Bokoesam
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.