Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De beeldigste expositie óóit
Winnen

De beeldigste expositie óóit

De beeldigste expositie óóit
3x2 tickets voor OVERDAAD

Terwijl jij een cappuccino drinkt in het hipster café op de hoek, maakt een vriendin je met één klik #instafamous. Gehuld in een mooie filter ben jij voor altijd aan het shinen op het internet. Net zoals al je 235 volgers. Die blijkbaar ook allemaal cappuccino’s drinken in ruimtes met intens veel planten. Het lijkt wel alsof de uitspraak van Andy Warhol "In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes", realiteit is geworden. Maar wat doen al die beelden met ons? Op de expositie OVERDAAD word je geconfronteerd met de beeldencultuur. Verdrink in oneindige Flickr-afbeeldingen, bekijk de foto en video-installatie Truth or Dare. Of check het kunstwerk Selfie Guide dat je 66 tips geeft voor de beste selfie.

Vind jij jezelf ook bééldschoon? Of ben je gewoon benieuwd naar deze overweldigende expositie? Wij geven kaarten weg voor de  pre-opening op vrijdag 16 maart in de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Klik op de blauwe knop hieronder en maak kans op tickets voor OVERDAAD.  

Koop je pas

Meer winnen

Gieren met Jandino Asporaat in de TBS-kliniek
Aangeschoten Wild Festival 2019
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.