Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Reis door het leven van Jeanette Walls
Winnen

Reis door het leven van Jeanette Walls

Reis door het leven van Jeanette Walls
The Glass Castle/Het Glazen Kasteel

Je hele leven op reis zijn klinkt als een droom. Maar voor Jeanette Walls (Brie Larson) betekent het vooral stress. Haar ouders leven als nomaden en hoe heerlijk deze vrijheid ook is, het brengt veel onzekerheid. Jeanette's vader (Woody Harrelson) wordt keer op keer ontslagen en geld is er bijna niet. Hij probeert zijn kinderen aan te moedigen om hun fantasie te gebruiken en niet te denken aan de armoede waarin ze leven. Aan liefde ontbreekt het niet in het gezin, maar toch besluit Jeneatte afstand te doen van het leven van haar ouders: ze wordt schrijver.

Het levensverhaal van Jeanette verwerkte ze in een autobiografie en is recentelijk verfilmd. Wij mogen vijf exemplaren van Het Glazen Kasteel weggeven mét daarbij twee bioskaartjes voor The Glass Castle. Heb je ook een nomadisch bestaan? Da’s geen enkel probleem, want de bioskoopkaartjes zijn geldig in bioscopen door heel het land.

Koop je pas

Meer winnen

Ligconcert Einaudi in Het Scheepvaartmuseum
Ripley's
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.