Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Ontdek de verhalen van het Midden-Oosten
Winnen

Ontdek de verhalen van het Midden-Oosten

Ontdek de verhalen van het Midden-Oosten
Hipsters, baarden, martelaren

Wat hebben hipsters, baarden en martelaren met elkaar gemeen? Je leest het in het nieuwe boek van Anna Krijger. De journaliste reisde een tijd lang door Israël en Palestina. Daar sprak ze met verschillende mensen die allemaal hun eigen verhaal hadden rondom het conflict in het Midden-Oosten. Ze ging in gesprek met een een homoseksuele Palestijn in Tel Aviv, een atheïst in de Gazastrook, een koloniste met een wijnmakerij op de Westelijke Jordaanoever en tal van andere joden, moslims en christenen.

We weten dat het conflict lastig te begrijpen is, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Daarom zijn we zo blij met Krijger: haar anekdotes verhelderen het grote verhaal en het grote verhaal zet haar anekdotes kracht bij. Hadden ze tijdens die stoffige geschiedenislessen maar zulke toffe boeken.

Wij mogen drie exemplaren van het boek weggeven. Dat vinden we natuurlijk helemaal fantastisch! Om mee te doen hoef je alleen hieronder op die hemelsblauwe knop te drukken. Wij waren reuze benieuwd naar het brein achter dit werk, dus nodigden we Krijger gelijk uit voor een interview. 

 

Koop je pas

Meer winnen

Broederliefde
Paraplu's van Ben
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.