Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Het pretpark van je dromen
Winnen

Het pretpark van je dromen

Het pretpark van je dromen
Win seizoen 1 van Westworld

Ergens in een onbekende tijd en op een onbekende plek staat het pretpark Westworld. Hier kunnen mensen in ruil voor een flinke som geld volledig los gaan in een kunstmatige wereld. In deze wereld leven hosts, dat zijn een soort robots die bijna identiek zijn aan de mens. In Westworld kunnen de bezoekers moorden, stelen, beroven, verkrachten; noem het maar op. Zonder dat het consequenties heeft! Althans, dat is de bedoeling. Na een tijdje gebeurt het onvermijdelijke: de hosts ontwikkelen zich en worden alsmaar intelligenter. Zo intelligent, dat ze zelfs in opstand komen. Wat nu?

In de serie Westworld spelen onder andere Anthony Hopkins (Hannibal, Silence of the Lambs), Ed Harris (A Beautiful Mind, Run all Night) en James Marsden (X-Men, Enchanted). Daarnaast is het eerste seizoen ook nog eens genomineerd voor vier Golden Globes, 22 Emmy Awards en bekroond met drie Critics Choise Television Awards.

Wil je weten hoe seizoen 1 verloopt? Doe dan mee aan de winactie door hieronder op de blauwe knop te drukken. Wij geven namelijk drie Blu-ray dvds weg. Let wel, de serie is voor jongeren vanaf zestien jaar, dus als je jonger bent dan zestien kun je de dvd niet winnen!

Koop je pas

Meer winnen

Paraplu's van Ben
Broederliefde
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.