Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Lees jezelf de winter door
Winnen

Lees jezelf de winter door

Lees jezelf de winter door
Een Tweede Keer Kijken van Lotte Lentes

Ze maakt theater, recenseert en schrijft literatuur: de Nijmeegse Lotte Lentes komt pas net kijken, maar is nu al een veelbelovend talent. Haar verhalen zijn literair hoogstaand, maar absoluut toegankelijk voor een breed publiek. In haar nieuwe bundel, uitgegeven door de Wintertuin, staan korte verhalen, een essay en een novelle. Zo heb je altijd iets wat bij je leesbehoefte past. De personages in Een Tweede Keer Kijken lopen zeer uiteen: van een vluchteling tot een bejaarde man tot een Berlijnse vrouw. Maar in elk personage zit iets herkenbaars: ze zijn allemaal bezig met het vinden van een goede balans in het leven. Tsja, zijn we dat niet allemaal?

We mogen drie exemplaren weggeven van de bundel van Lotte. Als CJP'er maak jij kans. Je moet hieronder alleen even op die prachtige blauwe knop klikken.

Heb jij zelf ook literaire ambities? Lees dan het interview met Lotte Lentes waarin we het hebben over haar werkwijze en wie weet steek je er wat van op. Daarbij geeft ze 25 november een CJP exclusief workshop creatief schrijven in Doornroosje in Nijmegen. Daar moet jij bij zijn!

Koop je pas

Meer winnen

Zie voor niks de Franse rom-com L'Homme Fidèle
Comedy Night
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.