Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Julius Caesar
Winnen

Julius Caesar

Julius Caesar
2x2 kaarten + picknickmand

Herleef een van de spannendste momenten van de geschiedenis in het Amsterdamse Bos. De tijd van het Romeinse Rijk, toen keizers nog met hun zus of nicht trouwden en om de haverklap vermoord werden. Gelukkig gebeuren zulke dingen niet meer - althans niet in Nederland - maar het heeft wel voor spannende verhalen gezorgd.

We kruipen in de huid van Brutus, de vriend en toevertrouwde van Julius Caesar. In naam van de democratie zou Brutus zijn vriend hebben vermoord. De precieze redenen voor dit gebeuren blijven onduidelijk. Wat minder mensen weten, is dat Caesar en Brutus' moeder een liefdesaffaire hadden. Zou dit meegespeeld hebben in de fatale daad van Brutus? In het theaterstuk zien we hoe de vriendschap tussen Julius en Brutus zich ontwikkelt en wat er uiteindelijk voor zorgt dat Brutus in koelen bloede een einde zet aan het leven van de Romeinse keizer. Met acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen, die twee keer genomineerd werd voor de Gouden Kalf, in de rol van Brutus. 

Samen met een vriend(in) kun je tussen de bomen met een picknickmand vol lekkere hapjes genieten van dit Shakespeare stuk van Orkater. Grijp je kans!

Log in en doe mee Koop je pas

Meer winnen