Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bikini van Hunkemöller
Winnen

Bikini van Hunkemöller

Bikini van Hunkemöller
5x bikini giftcards

Het meest tropische seizoen van het jaar komt eraan! Tijd om je vrienden mee te nemen naar het strand voor een beachvolleybaltoernooi, een barbecue of gewoon om lekker te zonnen op het warme zand. Je huid is vast onwijs blij met de zon na de lange koude winter.

Maak je uitje naar het strand nu nog specialer, voor jezelf of voor je vriendin, met een bikini van Hunkemöller! Hiermee ben je helemaal klaar voor de zomer en zie je er ook nog eens fantastisch uit. Voel je als man-zijnde een pijn in je borst bij een blik op de prijs van bikini’s? Vrees niet langer! Deze giftcard kost je niks, behalve een minuut van je tijd. Bovendien is er bijna geen betere manier om je vriendin te pleasen.

Dit seizoen geeft het Nederlandse topmerk maar liefst vijf bikini giftcards weg aan CJP’ers, t.w.v. € 50,-. Triangel-, bandeau-, en push-up bikini’s: noem maar op, Hunkemöller heeft het. Je kan ook voor een elegant badpak gaan, of een lingerie-setje. Je bepaalt zelf wat je aanschaft met je giftcard. It’s all up to you, dus doe snel mee.          

Koop je pas

       

Meer winnen

Jouw festivalzomer #5: Strange Sounds From Beyond
Jouw festivalzomer #6: Sziget
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.