Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Steven de Foer - Hollywood Boulevard
Winnen

Steven de Foer - Hollywood Boulevard

Steven de Foer - Hollywood Boulevard
5 x het boek Hollywood Boulevard

Heeft Al Pacino in het echt ook gangster-trekjes? Wat voor type is Leonardo Dicaprio nou eigenlijk? Hoe zag het leven van Audrey Hepburn eruit? Het leven van filmsterren blijft fascinerend. Je denkt dat je ze kent, omdat je ze zo vaak op het scherm hebt zien shinen, maar wie zijn de personen achter alle glitter en glamour écht?

Zeker weten zullen we het waarschijnlijk nooit. Maar je kunt wel íets dichter in de buurt van de waarheid komen. Dankzij Hollywood Boulevard, geschreven door filmjournalist Steven De Foer. In dit boek wordt de geschiedenis van de filmwereld verteld aan de hand van veertig biografieën van filmsterren. Niet zomaar filmsterren: degenen die de afgelopen eeuw het meest hebben gekleurd. Denk aan Marilyn Monroe, Tom Hanks, Greta Garbo, Charlie Chaplin en vele anderen. Je neemt een kijkje achter de schermen van Hollywood, maar leert ook over de culturele geschiedenis van de twintigste eeuw. De schrijver heeft veel acteurs in levenden lijve ontmoet, waardoor hij je extra veel kan vertellen over de mensen die ooit hun handen drukten op de walk of fame.

Wij mogen vijf exemplaren weggeven van deze must-have voor filmliefhebbers. Druk op de blauwe knop om mee te doen.

Beeld: Koen Broos. 

Koop je pas

Meer winnen

Gratis naar YALFU
Samen naar Misfit 2
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.