Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Boekenpakket - Chimamanda Ngozi Adichie
Winnen

Boekenpakket - Chimamanda Ngozi Adichie

Boekenpakket - Chimamanda Ngozi Adichie
3 x Het ding om je hals, Amerikanah en We moeten allemaal feminist zijn van Chimamanda Ngozi Adichie

De Nigeriaanse Chimamanda Ngozi Adichie is een van de grootste Afrikaanse schrijfsters van dit moment. Ze schrijft romans, korte verhalen en non-fictie. Dankzij haar populaire boeken wordt ze ook wel de stem van haar generatie genoemd. Haar rake vergelijkingen en wijze woorden over feminisme zijn zelfs verwerkt in de muziek van Beyoncé. Zo hoor je stukjes van Chimamanda’s TEDx-speech We moeten allemaal feminist zijn in Beyoncé’s hit ***Flawless.

Ben je benieuwd naar de ontroerende en ogen-openende verhalen van dit taalwonder? Wij geven drie keer een boekenpakket weg van Chimamanda Ngozi Adichie. Daarin zit haar essay We moeten allemaal feminist zijn: een boek voor mannen én vrouwen over hoe we de wereld een betere plek maken. Hoe? Door mannen geen hardheid in de schoenen te schuiven en ervoor te zorgen dat vrouwen zichzelf niet wegcijferen. Het boek Amerikanah is een prachtig liefdesverhaal over een Nigeriaanse die naar Amerika verhuist om te studeren en de stuggles die op haar pad komen. En als derde hebben we Het ding om je hals, een bundel vol verhalen over etniciteit, cultuurclashes en liefde. Druk op de blauwe knop om mee te doen en wie weet wordt jouw boekenkast aangevuld met deze must-reads.

Beeld: Ivara Esege

Koop je pas

Meer winnen

Let me be your guide
Jouw festivalzomer #9: Oerol
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.