Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Aktiesport Sneakers
Winnen

Aktiesport Sneakers

Aktiesport Sneakers
5x Aktiesport giftcard

De mode verandert tegenwoordig sneller dan jouw verhaal op Snapchat. Voor de echte fashion-expert is dat juist onderdeel van de pret, maar voor het ‘gewone volk’ is er geen beginnen meer aan. Gelukkig zijn er altijd nog de tijdloze sneakers. Even comfortabel en vertrouwd als je bed na een lange dag, maar daarnaast net zo stoer of flashy als je zelf wilt. Kortom: met nieuwe sneakers zit je altijd goed.

Aktiesport begrijpt dat je altijd wel een goed paar kunt gebruiken in je leven. Daarom kun je nu een Aktiesport giftcard winnen t.w.v. maar liefst € 100,-. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op de blauwe knop hieronder klikken. Vis je achter het net? Met een CJP-pas krijg je sowieso 10% korting op de hele collectie, ook de nieuwste modellen van Nike, Puma en Adidas. Daarnaast geeft Aktiesport 25% extra korting op geselecteerde merken. Genoeg reden om een kijkje te nemen op de site dus.

Wij geven 5 keer een Aktiesport giftcard t.w.v € 100,- weg. Klik op de blauwe knop en doe mee!

 

Koop je pas

Meer winnen

Soenda Indoor Festival
Bokoesam
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.