Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Fresh Drive
Winnen

Fresh Drive

Fresh Drive
5 gratis rijlessen t.w.v. € 250,-

Een roadtrip met al je vrienden naar het zuiden van Spanje, een ritje in de Alfa Romeo van je rijke oom of scheuren over de snelwegen van Duitsland. Wie wil dat nou niet? Enige obstakel: je hebt geen rijbewijs. Tja, dat maakt het wel iets lastiger. Gelukkig heeft CJP overal een oplossing voor.

Je kunt nu namelijk vijf gratis rijlessen winnen bij Fresh Drive ter waarde van € 250,-. Die bespaarde euro’s kun je mooi opzij leggen voor je toekomstige droomauto. Wat moet je daarvoor doen? Meld je via de website van Fresh Drive met je CJP-gegevens aan voor een proefles. Met CJP maak je dan kans om - wanneer je een pakket afsluit - nog vijf lessen gratis te krijgen. Zo heb jij binnen no time dat roze pasje in je hand.

Ga naar de winactie op de website van Fresh Drive en maak kans op de rit van je leven. Je moet wel CJP-lid zijn om mee te kunnen doen. Check de rijscholen bij jou in de buurt en meld je aan!

Koop je pas

Meer winnen

Jouw festivalzomer #9: Oerol
Let me be your guide
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.