Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Sausage Party
Winnen

Sausage Party

Sausage Party
2x2 vrijkaarten + 2x t-shirt

De worsten liggen nietsvermoedend in het schap en ook de aardappels zijn zich van geen kwaad bewust. Integendeel; ze willen niets liever dan mee naar huis met de winkelende voorbijgangers. ‘Kies mij, kies mij!’, roepen ze vanuit hun plastic verpakkingen. Onder luid gejuich worden zij in het winkelwagentje ontvangen door de andere uitverkorenen. Eindelijk weg uit de supermarkt en op naar het paradijs.

Thuis aangekomen blijkt hun fantasie een stuk rooskleuriger dan de werkelijkheid. De aardappels worden in een vloeiende beweging van hun huid ontdaan en zelfs babywortels worden tijdens een vluchtpoging in een hap opgegeten. Eén worst, Frank (ingesproken door Seth Rogen), wil deze brute waarheid koste wat het kost verkondigen. De enige held die het supermarktvoedsel kan redden van de dood.

Klinkt dat niet angstaanjagend en grappig tegelijk? Wij mogen nu 2x2 vrijkaarten én 2x een vet t-shirt van de film weggeven. Wil jij winnen? Doe mee met een klik op de blauwe knop.

Koop je pas

Meer winnen

Ga naar een expositie vol misdaad en criminaliteit
Decibel outdoor 2019
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.