Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
BOT van Firma MES
Winnen

BOT van Firma MES

BOT van Firma MES
3x2 kaarten voor de voorstelling BOT van Firma MES

Onaardige mensen in het échte leven ontwijken we liever. Ze spugen hun gal over jan en alleman en hebben zo’n levensvernietigende kracht, dat zelfs de Dementors uit Harry Potter er nog een puntje aan kunnen zuigen. Op het toneel daarentegen is het smullen geblazen. Wat een heerlijkheid om naar zure mensen te kijken die elkaar afzeiken en woorden in de mond nemen, waar wij enkel van durven dromen.

Theatergezelschap Firma MES kleedt zich voor de gelegenheid in zilveren cat suits en blonde pruiken, die zo uit een horrorfilm over slachtende kinderen lijkt te komen. Op een grappige manier onderzoeken de acteurs de oorsprong van onaardig gedrag. CJP geeft 3x2 vrijkaarten voor BOT weg. Aardig hè?

N.B. Heb je gewonnen? Dan ontvang je van ons een mail en mag je zelf kiezen in welk theater je de voorstelling wil zien.  Ben je buiten de prijzen gevallen? Check de speellijst hieronder bij welke theaters je CJP-korting krijgt.

 

Beeld: Joris-Jan Bos

Koop je pas

Bij de volgende theaters krijg je CJP-korting:Meer winnen

Open Boat goes Golden Age door de Amsterdamse grachten
Awakenings Easter Sunday
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.