Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Stukafest
Winnen

Stukafest

Stukafest
16x2 passe-partouts voor Stukafest

Ook al is je kamer kleiner dan je kledingkast (want die staat op de gang), hij is altijd groot genoeg voor een optreden. Van bijvoorbeeld een band, cabaretier of schrijver. Want dat is wat er gebeurt tijdens het studentenkamerfestival: kamers in veertien Nederlandse steden worden omgetoverd tot mini-theaters en iedereen is uitgenodigd. Super knus! Je fietst van kamer naar kamer om drie verschillende optredens bij te wonen. Met tien anderen op het Ikea-bed (uit de koopjeshoek) van een onbekende zitten, terwijl je meezingt met Typhoon, is heel gewoon tijdens Stukafest. Ondertussen doe je je tegoed aan borrelnootjes, blikken bier en zelf belegde toastjes. 

Hoe shabby het allemaal ook klinkt, de artiesten die meedoen liegen er niet om. Zo zie je onder meer De Beste Singer Songwriter-winnaar Anna Rune, theatrale rockband La Corneille,  stand-up comedian Greg Shapiro en Versjes van Lars, een jongeman die met zijn typemachine door het land reist en versjes op maat maakt. 

CJP geeft in totaal 16x2 passe-partouts weg voor de volgende acht steden: Groningen, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Delft, Maastricht, Den Haag en Amsterdam. Stukafest 2016 vindt plaats tussen 2 en 25 februari. Kijk op de website voor de precieze data van de verschillende steden. 

N.B. Ben je de gelukkige winnaar? Dan win je 2 passe-partouts voor de stad waar je het dichtst bij woont. Je mag zelf kiezen naar welke rondes je gaat (uitverkochte rondes uitgezonderd). De kaartjes krijg je toegestuurd. 

Koop je pas

Meer winnen

Voor niks naar de nieuwste film Booksmart
Gratis naar Den Haag Outdoor
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.