Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Pepijn Lanen - Naamloos
Winnen

Pepijn Lanen - Naamloos

Pepijn Lanen - Naamloos
5x het boek én e-book Naamloos van Pepijn Lanen

Hoe ironisch wil je het hebben. De man die zo'n beetje de meeste bekende bijnamen van Nederland heeft, schrijft een boek over iemand die zijn naam niet meer kan herinneren. Naamloos is het tweede boek van Pepijn Lanen of van Faberyayo, P. Fabergé, P. Dronq of De Duitse Herder, als je dat liever hebt. Waar voorganger Sjeumig nog een verhalenbundel was, is Naamloos een heuse roman geworden. Met een kop, veel humor en drama en een staart.

Die kop kun je vanaf 14 januari lezen op CJP.nl. Dan plaatsen we namelijk als preview het eerste hoofdstuk online. Je hebt vervolgens vijf dagen om te beslissen of je de rest wil lezen, want het boek komt op 19 januari uit. Maar echte fans vertrouwen natuurlijk op de goede naam van Pepijn en doen mee aan deze winactie. Zijn teksten worden niet voor niks al sinds het begin De Jeugd Van Tegenwoordig geroemd en zelfs wetenschappelijk bestudeerd.

Koop je pas

Meer winnen

Boek: Stiefzus
Boek: Famous
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.