Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Elser
Winnen

Elser

Elser
3x2 kaarten voor de film Elser én het boek De eenzame dader

Het zijn van die kleine dingen: het regent en je neemt een trein later dan gepland. Of je vertrekt juist eerder van huis omdat je de regen voor wil zijn. Hierdoor mis je nét het pakketje dat geleverd wordt, of de leuke man/vrouw die altijd dezelfde trein neemt. Georg Elser miste nét Adolf Hitler. In de film Elser zie je hoe deze Duitse meubelmaker een bom bouwt en deze plaatst in de Bürgerbräukeller in München, waar Adolf Hitler op 8 november 1939 een toespraak hield. Maar Hitler verlaat de plek dertien minuten eerder dan verwacht en de aanslag mislukt.

Wie was Georg Elser? Waarom wilde hij Adolf Hitler uit de weg te ruimen? We geven 3x2 kaarten voor de film én het boek De eenzame dader weg. In het boek, geschreven door onderzoeksjournalist Helmut Ortner, lees je een reconstructie van de levensgeschiedenis van Georg Elser. Heb je niet gewonnen? Met CJP kun je gelukkig altijd met korting naar de film.  

Koop je pas

Meer winnen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.