Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Waarom mussen nooit dood van het dak vallen
Winnen

Waarom mussen nooit dood van het dak vallen

Waarom mussen nooit dood van het dak vallen
5x Friederike de Raat - Waarom mussen nooit dood van het dak vallen

Attentie. Attentie. Iedereen die wel eens midden in een chatsessie met een Tinder-fling zijn of haar match heeft opgezegd, omdat de persoon waar je mee kletste vroeg: ‘Hoe gaat het eigelijk met jouw? Met mei goed maar ik wou echt dat ik nu op me fiets zat’. Friederike de Raat begrijpt je. De talentvolle schrijfster schreef namelijk twee boeken over taalfouten: Hoe bereidt je een paard? En Geen hond die ernaar kraait. Ben je niet zo'n taalkenner? Friederike komt ook to the rescue voor iedereen die wel eens een afwijzing heeft gekregen na een sollicitatiebrief, omdat erin stond: ‘ik ben opzoek naar een baan, het maakt mijn niet uit wat, ik vindt alles leuk’. Taaltofheid ten top dus.

Naast een geniale spellingnazi is de schrijfster ook een gepassioneerd spreekwoorden-uitpluizer. Dus komt de auteur met een nieuw boek: Waarom mussen nooit dood van het dak vallen. Een boek over spreekwoorden en gezegden die onze generatie niet meer herkent. Want waar komt oog van de naald eigenlijk vandaan? Of korte metten? Achter onze spreekwoorden zitten toffe verhalen en weetjes die leuk inzetbaar zijn voor als je een avondje levende Google wilt spelen in de kroeg. Zo leer je iets over taal én over de nationale dan wel de internationale geschiedenis.

CJP mag 5 exemplaren weggeven van Waarom mussen nooit dood van het dak vallen. Een boek voor mensen met hersens en humor. Je hoeft alleen maar even op de blauwe knop te klikken. Dat de beste moge winnen.

Koop je pas

Meer winnen

Boek: Stiefzus
Boek: Famous
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.