Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Er ist wieder da
Winnen

Er ist wieder da

Er ist wieder da
8x het boek Hij is er weer + twee vrijkaartjes voor de film Er ist wieder da

Wat zou er gebeuren als Adolf Hitler opeens weer rondliep in de huidige maatschappij? Zou hij uitgekotst worden of aansluiting vinden? Nog een keer de macht proberen te grijpen of eindigen achter de bar in een bruin café? De Duitse journalist en schrijver Timur Vermes liet zijn fantasie de vrije loop in het boek Er ist wieder da en bedacht hoe het de führer zou vergaan. De zwartkomische roman werd een gigantisch succes: maandenlang stond hij bovenaan de Duitse bestsellerlijst. Ook in Nederland ging de vertaling Daar is hij weer als een trein.

Regisseur David Wnendt (bekend van ultieme WTF-film Feuchtgebiete) wekte de führer ook op het witte doek weer tot leven. Vanaf deze week kun je de hilarische verfilming van het boek in de Nederlandse bioscopen zien. Wij geven acht sets van twee vrijkaartjes voor de film weg, waar je ook nog het boek bij krijgt. Klik op de link hieronder om mee te doen. Niet gewonnen? Niet getreurd: met je CJP-pas kun je anytime naar de bioscoop met tot € 2,50 korting.

Koop je pas

Meer winnen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.