Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Othello
Winnen

Othello

Othello
1x2 vrijkaarten voor première Othello

Romantiekloos, eargasmvrij en vooral heel grijs. Dat zou de theaterwereld zijn zonder William Shakespeare, dé historische inspiratiebron voor ook de mooiste toneelstukken van nu. Vanaf 29 september plof je neer voor de moderne vertolking van het Shakespeare-stuk Othello, met wordporn van Brainpowers hand.

We volgen generaal Othello (Thomas de Bres), die in het geheim trouwt met Desdemona (Dionne Verwey). Othello is een outcast, dus ze kunnen hun huwelijk niet van de daken schreeuwen. Alles lijkt goed te verlopen, maar wanneer Othello’s hulp Jago (Kenneth Herdigein) een flinke domper te verduren krijgt gaat het mis. Jago, sneaky bastard dat-ie is, overtuigt Othello ervan dat Desdemona een affaire heeft met de nieuwe officier Cassio (Raymi Sambo). Othello wordt gek van jaloezie, met alle gevolgen van dien.

Zie jij – de grootste toneelworshipper ooit – jezelf al voor de bühne neerploffen? Spring even uit je dagdroom en doe snel mee aan deze winactie. Wij mogen namelijk één CJP’er gelukkig maken met twee vrijkaarten voor de première van Othello in Theater Bellevue op dinsdag 29 september. We bemoeien ons nergens mee, maar hint: als dát geen romantische date is…

Koop je pas

Meer winnen

Voor niks naar de nieuwste film Booksmart
Duikboot Festival
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.