Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De waarheid is een koe
Winnen

De waarheid is een koe

De waarheid is een koe
10x David Duchovny's debuutroman - De waarheid is een koe

David Duchovny ken je als buiten alle paden tredende schrijver in de comedyserie Californication en natuurlijk als alienjager Mulder (The X-Files). Sinds begin 2015 hoeft David niet meer te acteren dat hij een schrijver is, want toen kwam zijn debuutroman uit in Amerika: De waarheid is een koe. Het mag met recht een bizar boek genoemd worden. De hoofdpersoon is een pratende koe, die termen bezigt als 'BFF'.  De tekst is zo vormgegeven dat het meer op een filmscript dan ene roman lijkt. En dit is het plot: een koe, varken en kalkoen proberen aan hun slacht te ontkomen door te ontsnappen van hun boerderij in Amerika en naar respectievelijk India (daar zijn koeien heilig), Israël (Joden eten geen varkensvlees) en Turkije (want: Turkey) te vliegen. Met een vliegtuig, ja.

Toch komt David 'The Truth Is Out There' Duchovny ermee weg en dat komt met name door de enorme bak humor waarmee dit verhaal verteld wordt. Bovendien zit er, zoals dat hoort bij een goede fabel, een wijze les voor de mens in. Een waarheid als een koe, zo je wil.

Wij mogen tien exemplaren weggeven van dit schaamteloos hilarische boek. Het enige dat je hoeft te doen is CJP'er zijn en op de blauwe knop klikken. Succes!

 

 

Koop je pas

Meer winnen

Ga naar een expositie vol misdaad en criminaliteit
Awakenings Easter Sunday
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.