Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Frank
Winnen

Frank

Frank
5x2 vrijkaarten voor de film Frank

Hoe zou het zijn om altijd een masker te dragen? Al-tijd. Als je naar de wc gaat, onder de douche, in bed en naar je werk. Je hoeft je niet druk te maken om wallen en puisten en niemand ziet aan je hoe je je voelt.

Frank draagt zo'n masker. Een groot papier-machéhoofd, waarop een uitdrukkingsloze cartoon is getekend. Hij is de bandleider van een eigenaardige popband en regelmatig komt hij met gekke nummers op de proppen. Nog vreemder is dat Frank dat papier-machéhoofd nooit af doet. Er zal wel een afgrijselijk hoofd onder zitten. Of heeft Frank iets anders te verbergen?

Michael Fassbender is in de huid van Frank gekropen. Hij is totaal geen lelijk eendje, daarom is het best jammer dat zijn hoofd voor 99% in de film bedekt is. Des te meer kun je jouw aandacht op zijn stem en lichaamsbeweging richten. Dat is ook zeer plezierig.

Ontdek het verhaal achter Frank of zie Michael Fassbender gewoon eens in een ander daglicht. Wij delen 5x2 vrijkaarten uit voor de film.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je krijgt ook CJP-kortingen op bioscoopfilms in Nederland. Kun je sowieso voor weinig naar Frank.

Koop je pas

Meer winnen

Soenda Indoor Festival
Bokoesam
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.