Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Annabelle
Winnen

Annabelle

Annabelle
Kans op de dvd van horrorfilm Annabelle
In The Conjuring (2013) zat ze al: een verschrikkelijk enge pop, die gegarandeerd vele nachtmerries veroorzaakte. Annabelle, want zo heet ze, heeft nu een eigen film. 
Koop je pas
Leuk hoor, een pop cadeau krijgen van je man wanneer je zwanger bent van zijn kind. Alleen een beetje jammer wanneer het Annabelle betreft. In het begin lijkt er nog niets aan de hand en gaat het om een lieflijk ogend popje. Maar dan komt er een satanische cult terecht bij de buren van John en Mia. 

Nou, een satanatische cult: dan weet je het wel als béétje filmkenner, dit gaat niet goed aflopen. De demoon die ze oproepen heeft het voorzien op de pop en wil zich daar best even in verschuilen. Zet je maar vast schrap voor een heleboel enge momenten. 

Heb je een stalen hart en kun je wel wat hebben? Doe dan nu mee aan deze winactie en maak kans op de dvd van Annabelle. Geen winnaar? Dan kun je de dvd met 10% CJP-korting kopen bij de onafhankelijke platen- en dvdzaak. 

Meer winnen

Het debuut van Floor van Liemt
Sportief met Perry
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.