Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Grasnapolsky festival
Winnen

Grasnapolsky festival

Grasnapolsky festival
2x 2 vrijkaarten voor de zondag van Grasnapolsky

Na het kerstgevreet en Oud en Nieuw gefeest van december, laat januari vaak een leegte ter grootte van een monumentaal gebouw achter. Wij vullen je gat graag op (haha) met het Radio Kootwijk-gebouw waar driedaags festival Grasnapolsky plaatsvindt. De naam van het festival klinkt misschien of je naar het Oostblok moet afreizen, maar je vindt de beste indie- singer-songwriter en elektronische muziek dichter in de buurt: gewoon op onze eigen Veluwe.

Koop je pas

Het festival vindt plaats in een heel on-Nederlands gebouw, dat dan weer wel: Radio Kootwijk is een voormalig zendstation en vooral heel imposant. Werp één blik op je Google Image Search en je begrijpt wat we bedoelen. Het pand bevindt zich tussen het zand, de bossen en de heides van de Veluwe en is het perfecte decor voor prachtige muziek. Op zondag zie je een heleboel artiesten, waaronder Roosbeef, Sue the Night, David Douglas en Nouveau Vélo. Waarom je deze niet wil missen, leggen we je hier haarfijn uit. Je kunt het allemaal meemaken voor njets, want wij geven kaarten weg voor zondag 8 februari. Je bent slechts één klikje verwijderd van een pracht van een dag, dus hup met je muis naar de button. 


Meer winnen

Awakenings | 30 december
This is Holland
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.