Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Boek Iedereen kan schilderen
Winnen

Boek Iedereen kan schilderen

Boek Iedereen kan schilderen
Maak kans op Emma Curvers’ boek Iedereen kan schilderen
Emma Curvers is niet voor niets columniste van CJP magazine. Wij waren allang overtuigd van haar kunnen, maar nu overtuigt ze ook de rest van het land met haar debuut Iedereen kan schilderen.
Koop je pas
Sommige boeken zijn zo persoonlijk dat het voelt alsof je er zelf bij bent. Iedereen kan schilderen heeft precies hetzelfde. Emma Curvers heeft haar debuut vanuit haar eigen ervaring geschreven en weet je dus precies te raken. In het boek strijdt de twintigjarige Iris Koston met het gezinsleven waarin haar vader de centrale rol aanneemt. De man heeft las van depressie, psychoses, koopziekte en zou het liefste dood willen. Het hele gezin moet door zijn capriolen uiteindelijk in therapie. Gezellige boel, toch? Niet zo vreemd dat Iris er uiteindelijk genoeg van krijgt. 

Lees je graag en sta je te trappelen om een emotioneel boek te lezen waar je af en toe ook bij kan lachen? We geven vijf exemplaren weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is klikken op de win-button.

Meer winnen

Gratis naar Den Haag Outdoor
Duikboot Festival
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.