Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Begin Again
Winnen

Begin Again

Begin Again
Kans op kaarten voor de film Begin Again
Net ontslagen en stuk zittende muziekproducent (Mark Ruffalo) ontdekt onbekend nachtegaaltje (Keira Knightley) in een bar in New York. Zij, net zo terneergeslagen door een recente break-up, gelooft in zijn voorgestelde samenwerking en samen besluiten ze in de straten van New York muziek te maken.
Koop je pas
Klinkt als een clichéwaardig verhaal, maar we zijn er blind van overtuigd dat Begin Again een enorm succes gaat worden. Regisseur John Carney is namelijk de man achter deze film en hij was acht jaar geleden ook verantwoordelijk voor Once met Glen Hansard, voorman van de Ierse band The Frames. Die film kreeg destijds een Oscar voor het beste originele liedje en in Begin Again ontbreekt het wederom niet aan muzikaal talent. Naast Keira Knightley, die ook nog eens kan zingen, schitteren namelijk Adam Levine én Cee-Lo Green op het witte doek. 

Wij mogen 3 x 2 kaartjes weggeven voor Begin Again, die vanaf 17 juli in de bioscoop te zien is. Een perfect moment om een aankomende date in te plannen. Niet-winnaars (iedereen met een CJP-pas) kunnen ook de agenda trekken voor een romantisch uitje. Met je pas krijg je bij de meeste bioscopen  € 1,- en bij Pathé zelfs € 2,- korting bij de bioscoop.

Meer winnen

Win € 250,- aan rijlessen
Let's Dance!
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.