Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Kaarten voor Stukafest
Winnen

Kaarten voor Stukafest

Kaarten voor Stukafest
Kans op 2 kaarten voor CJP Selecteert: Stukafest 2013
Koop je pas
Intiemer dan Stukafest wordt een festival niet. Stukafest staat namelijk voor STUdenten KAmer FESTival. Het kan dus zomaar gebeuren dat je wordt voorgelezen door Paulien Cornelisse, terwijl je met nog zeven anderen naast haar op de rand van een smoezelig studentenbedje zit. Of dat Case Mayfield je ballades toezingt vanaf de wasmand en daarna vraagt of hij een knuffel mag van alle éénentwintig aanwezigen. Stukafest is kortom bijzonder.

Wat ooit begon als een klein initiatief van studentenstichting Cultuur op de Campus in Nijmegen is in twaalf jaar uitgegroeid tot een landelijk cultuurfestival voor studenten én andere jonge mensen (zoals jullie weten, ben je dat tot minstens je dertigste). In 2013 vindt het plaats in twaalf steden, voor het eerst doet nu ook Den Haag mee.

Wat en hoe kan ik winnen dan?
CJP heeft voor alle twaalf steden een programma samengesteld, de zogenaamde CJP Selecteert-route. Wij hebben in totaal 6x2 kaarten in de aanbieding voor CJP Selecteert: Stukafest. Dat houdt in dat je naar drie rondes én het het centrale Stukafeest na afloop mag in een stad naar keuze. Klik daarvoor uiterlijk 4 februari om 15:00 uur op de knop rechts en vul in de reacties onder dit item je top drie steden in. Zonder die gegevens kunnen we geen winnaars trekken. We mogen per stad maar twee kaarten weggeven, dus het kan zijn dat je niet je eerste keuze wint.

Hoe werkt het als ik niet win?
Als je kaartjes koopt voor Stukafest, kies je zelf drie artiesten uit die je wilt zien. Er zijn een heleboel culturele disciplines vertegenwoordigd, dus bestudeer voor je een keuze maakt eerst even het programma van jouw stad. Tussen elke ronde zit een half uur pauze, dus je hoeft je niet te haasten om op tijd bij de volgende studentenkamer te zijn. Tot slot is er dus het Stukafeest, waar je een apart kaartje voor koopt.

De CJP Selecteert-routes
Enschede – donderdag 14 februari
Ronde 1: Ivo Victoria (literatuur)
Ronde 2: Dance Chance (moderne dans)
Ronde 3: Breaking Ground (film)
Eindfeest

Den Haag – donderdag 14 februari
Ronde 1: Neighbour Neighbour (muziek)
Ronde 2: Thijs Bazelmans (film) 
Ronde 3: InYourLivingroom presents KABK: Yair (kunst)
Eindfeest

Tilburg – dinsdag 19 februari
Ronde 1: Özcan Akyol (literatuur)
Ronde 2: Case Mayfield (singer-songwriter)
Ronde 3: Huize Marie-Fleur (dans)
Eindfeest

Leiden – donderdag 21 februari
Ronde 1: Paulien Cornelissen (cabaret)
Ronde 2: Leids Film Festival (film)
Ronde 3: Town of Saints (indie-folk)
Eindfeest

Maastricht – donderdag 28 februari
Ronde 1: Claudia (piano)
Ronde 2: Barulheiros (drum band)
Ronde 3: Mystery Act (vocals & entertainment)


Meer winnen

Museumn8
Onze favoriete superheldin