Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Wat is CJP?

Wat is CJP?

Nog geen pas?

Gratis Zalando tegoedbon

SCOOR NU
JOUW
CJP-PAS

Jouw voordeel

  • Korting op cultuur
  • Voordeel op lifestyle
  • Toegang tot exclusieve events
  • Deelnemen aan onze winacties
  • Drie keer per jaar C. Magazine

CJP is een platform voor cultuurliefhebbers. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat ook te doen. Daarom maken we een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in onze magazines, nieuwsbrieven en op de website. Ook organiseren we culturele events en werken we samen met culturele partners. Op die manier kunnen we korting geven op (film)festivals, concerten, theaters en musea. Inmiddels al meer dan 50 jaar. Onze missie is om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen onder de 30 jaar, door flinke kortingen. Daar profiteren de culturele partners waar we mee samenwerken ook van. Want hoe meer (nieuwe) bezoekers, hoe meer inkomsten voor deze organisaties. Zo ondersteun je de culturele sector.
Cultuur is natuurlijk méér dan dat wat er in theaters en concertzalen of op festivalweides gebeurt. Ook geeft CJP (cashback) korting op verzekeringen en winkels als Apple en Asos.

Wat doen we nog meer?

CJP speelt met de CJP Cultuurkaart een belangrijke rol bij de financiering van cultuureducatie voor middelbare scholieren. Per jaar geven scholen via de Cultuurkaart bijna 11 miljoen euro uit bij culturele partners. Samen met Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) brengt CJP de MBO Card uit.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.