Vacature: Senior Cultureel Partnerships Manager (V/M/X) - 38 uur

CJP zoekt Senior Cultureel Partnerships Manager (V/M/X) - 38 uur

CJP is met ingang van 1 februari 2022 op zoek naar een senior cultureel partnerships manager voor 38 uur.

Of je nou zit te janken bij een theatervoorstelling of staat te hossen op een festival: cultuur raakt je. CJP gunt alle jongeren in Nederland zo’n ervaring. Met ons platform maken we cultuur in de breedste zin van het woord toegankelijk. Dit doen we via cultuureducatie op het vo en mbo en met de CJP-pas voor iedereen tot 30 jaar.

CJP is altijd in ontwikkeling. Op dit moment zetten we grote stappen in digitalisering en het ontwikkelen van een data gedreven platform voor cultuur. Als senior partnerships manager ben je verantwoordelijk voor alle culturele samenwerkingen van CJP. Van musea en bioscopen, tot workshop-aanbieders en theaterproducenten.

Wat ga je doen?

 • Je adviseert culturele partners over het aantrekken van nieuw jong publiek.
 • Je houdt CJP relevant voor onze doelgroep door nieuwe samenwerkingen te starten en deals te sluiten met partners die interessant zijn voor jongeren en ons merk.
 • Je onderhoudt een netwerk van culturele partners.
 • Je bewaakt de positie van CJP binnen het culturele veld en bouwt deze uit.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s op het gebied van traffic, marketing en scholen-communicatie om ervoor te zorgen dat het culturele aanbod de weg naar onze leden vindt.
 • Je zorgt ervoor dat culturele partners via het digitaal platform van CJP de jongerendoelgroep kan bereiken met het juiste aanbod op het juiste moment, voor de juiste prijs.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je hebt affiniteit met de missie en doelgroep van CJP en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de culturele sector.
 • Je bent organisatorisch sterk en krijgt er energie van om met veel verschillende zaken tegelijk bezig te zijn.
 • Je bent vindingrijk en verbindt de missie van CJP met gemak aan de belangen van onze culturele partners. Doen en denken gaan bij jou samen.
 • Je bent commercieel ingesteld, kunt goed analyseren en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
 • Je beschikt over een breed netwerk binnen de culturele sector, hebt affiniteit met het onderwijs en weet cultuur, onderwijs en jongeren met elkaar te verbinden.

Werken bij CJP

CJP biedt een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid om nieuwe dingen te proberen binnen een klein team. De functie is in eerste instantie tot 1 augustus ter vervanging voor een zwangerschapsverlof. De functie is zowel zzp als op basis van een tijdelijke overeenkomst in te vullen. Er is bij wederzijdse tevredenheid eventueel zicht op verlenging van de overeenkomst. Het salaris is marktconform. Onder normale omstandigheden werk je vanaf ons gezellige kantoor op de Admiralengracht in Amsterdam-West.

Ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie voor uiterlijk 2 januari naar vacatures@cjp.nl.

Vragen over de functie of CJP? Neem dan contact op met Marije Kuijs via marije@cjp.nl / 020 5210 224.