Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Docentenpas

CJP Docentenpas

Heb je een CJP Docentenpas? Hier lees je alles over de pas en de kortingen waarvan je kunt profiteren.

Korting voor docenten

De CJP Docentenpas is een digitale kortingspas voor docenten en onderwijsondersteunend personeel in het voortgezet onderwijs. Naast CJP-kortingen kunnen docenten ook gebruikmaken van de scherpe aanbiedingen van CultuurWerkt!. CultuurWerkt! heeft meer dan 750 aanbiedingen per jaar op het gebied van onder andere musicals, films, concerten, festivals en musea. De kortingen lopen op tot wel 60%. Per aanbieding kun je maximaal acht kaarten bestellen, dus neem gerust je familie of vrienden mee.

Aanvragen

De CJP Docentenpas kan tegelijk met de CJP Cultuurkaarten voor leerlingen worden aangevraagd. De CJP Docentenpas kost 5,- per stuk. Als de school voor 1 juli is aangemeld en voor 1 oktober 2018 deze order heeft afgerond, zijn de eerste dertig passen gratis.

Registreren

Maak op de website van CultuurWerkt! een persoonlijk account aan. Als je geregistreerd bent, heb je toegang tot alle CultuurWerkt!-kortingen.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.